INDIVIDUELLE SAMTALER


- få styrke til at tage hånd om dig selv -

– personlig udvikling via samtalecoaching.


Book individuel samtaleforløb


Som MasterCoach arbejder jeg målrettet på at du får øget selvindsigt i dit liv.

Jeg tilbyder fortrolige samtaler og skræddersyede forløb til dig, som har brug for én at tale med om dét, der er svært at tale om.

Jeg oplever alt for ofte, at vi som mennesker har meget svært ved at tale om de tanker og følelser, som følger med probelmatiske situationer og kriser Tankemylderet vokser og bringer skyld, skam og flovhed med sig. Jeg lærer dig at sætte ord på disse ting, så du får mulighed for at komme styrket videre.


Det gælder dig der:

Har oplevet et tab (skilsmisse, dødsfald eller anden livsomvæltning)
Går rundt med en dyb sorg indeni eller et negativt tankemylder
Har brudte forhold bag dig
Oplever mange konflikter i hverdagen
Mærker stress og vil undgå faldet ud over kanten.
Karriere- og jobmæssigt ikke er på den rette hylde.


Bliv helt i dit eget liv
Helterejsen er den forandringsproces, du skal igennem for at kunne forstå dig selv bedre og for at kunne gå styrket gennem livet – og ikke mindst for at kunne tilgive.

Du skal være klar til at lytte til, arbejde med og prioritere dig selv. Sammen finder vi modet til at møde forhindringerne og holde fast – også når det bliver svært og du har mest lyst til at stoppe og bare løbe skrigende bort. Det er nemlig på det tidspunkt i forløbet, at du udvikler dig allermest og bliver i stand til at gøre de største fremskridt i dit liv hen mod det liv, du virkelig ønsker. Her får du reel selvindsigt til at gå fra offer til helt i dit eget liv.

Som Mastercoach har jeg adgang til en lang række selvindsigtsværktøjer og – teorier. Når jeg i løbet af samtalen med dig ser og hører, at der er gentagne uhensigtsmæssige handlings- eller tankemønstre, så fortæller jeg det til dig og stiller skarpt på det sammen med dig, så du bliver i stand til at bryde mønsteret.


  • Jeg møder dig, dér hvor du er lige nu i dit liv.
  • Jeg hjælper dig til at identificere de snublesnore, som du gentagne gange falder over.
  • Jeg støtter dig til at genfinde balancen.


Ingen udfordring eller livskrise er for stor eller for lille. Alt sker med udgangspunkt i hvor du er lige nu og hvor du vil hen, og jeg hjælper dig med at nå dertil. Som den dag en af mine klienter sagde: ”Inger, hvis jeg gør det, du siger, jeg skal, så vil det ændre mit liv totalt – i den fede retning! Jeg glæder mig til at komme i gang med opgaven”.


Et forløb hos mig
Under vores første samtale, som foregår hos mig i Brorfelde nær Holbæk, taler vi om, hvem du er, og hvem jeg er. På baggrund af den første samtale, finder vi ud af om kemien passer, og aftaler de efterfølgende samtaler ud fra dine ønsker, mål og behov.

Hvis du beslutter dig for at fortsætte samtalerne hos mig, så kan du være sikker på, at jeg lytter til det, du siger, og jeg forsøger at se dig, hvor du er. Jeg fortæller dig ærligt om det, jeg ser og hvad jeg ser.


Book individuel samtaleforløb


"Lær at tilgive og være tilstede i nuet. I går kommer ikke igen. Det er fortiden, som ikke kan ændres. I morgen er fremtiden, og den er ukendt. Det er kun nuet, som du har direkte indflydelse på. Her lever du og kan gøre det, du ønsker og vil. Det er her i nuet, at du kan tage ansvar og personligt lederskab af dit liv."


Inger Petri