OM INGER PETRI – STIFTER OG EJER

Jeg har altid vidst, at jeg skulle arbejde med mennesker, men jeg vidste ikke helt hvordan og hvorfor. Som ung efter studentereksamen kom jeg i bank. Der elskede jeg samtalerne med kunderne om, hvad de ønskede sig, og jeg elskede at opfylde deres drømme. Senere blev jeg leder, og der elskede jeg at udvikle medarbejdere og afdelingen.


På et tidspunkt i mit liv, blev jeg udsat for en traumatisk personlig hændelse, som ændrede mit liv 180 grader og for evigt. Hændelse gjorde, at jeg fik mere bevidsthed om, hvad jeg ville bruge mit liv på, og hvad jeg egentlig drømte om.

Så jeg uddannede mig til Mastercoach, og året efter skiftede jeg mit bankjob gennem 29 år ud med selvstændigheden som coach og opdagede, at jeg nu var på den helt rette hylde. Det var her jeg kunne og skulle arbejde med mennesker.


Sideløbende med min coachvirksomhed er jeg forfatter til bogen Alting kan gå itu, hvori jeg gjorde min livshistorie levende og den gjorde mig levende.


Og det er det jeg hjælper mennesker med hver dag i min praksis, at opfylde sine drømme, se sit potentiale, og få livskraften og livsglæden tilbage eller fornyet. Jeg kender turen, har selv gået dem og ved, hvad det handler om og hvad det kræver af mod, vilje, konsekvenser og kærlighed at gå de veje man ønsker.Officielt er jeg bankuddannet og lederuddannet i sektoren. Jeg er certificeret Mastercoach, hos Sofia Manning og certificeret Stresscoach, hos Bjarne Toftegård, og praktiker i The Work, af Byron Katie.

Jeg har 1-1 samtaleforløb eller parforløb, som foregår i min private praksis.

Jeg laver gruppeforløb om sorg, personlig udvikling og kærlighedssprog.

Jeg har onlinekurser.

Jeg er medstifter af næstekærlighedsprojektet Kirke & Coaching i Holbæk Provsti. Det kan bruges i hele Danmark.

Jeg er forfatter til romanen, bogen Alting kan gå itu, som er baseret på mine egne virkelige hændelser og oplevelser.

Jeg er foredragsholder, sangerinde og afholder koncerter og synger til fester, barnedåb, bryllupper og begravelser.


Privat har jeg 4 børn og er gift med Thomas. Vi bor, gennem mange år, med vores gode venner, på en to families ejendom, som er beliggende i det pragtfulde naturområde, Brorfelde. Og det er her jeg har min praksis, på 1. salen med udsigt til gadekæret, markerne og skoven, for jeg går op i ro, skønhed, nærvær og fortrolighed, når vi taler om livets skattekiste, som jeg kalder alle de ting, vi har med os i vores liv og som vi skal kunne leve godt med.