FOREDRAG MED INGER PETRI


- om bogen og skriveprocessen -

Mit foredrag tager udgangspunkt i min debutroman Alting kan gå itu, baseret på min personlige fortælling.

I debutromanen Alting kan gå itu skriver jeg om min traumatiske skilsmisse for 22 år siden, som fik fatale konsekvenser for mig. Om at miste fodfæstet og min indentitet, om skylden og skammen som følgesvende og om det at leve med smerten og sorgen. Jeg skriver også om forelskelsen og kærlighedens dilemmaer, om dyrebare venskaber, om min kærlighed til det at synge og om at skulle genskabe mig selv.

I foredraget fortæller jeg om bogens tilblivelse og om den voldsomme proces man gennemgår, når man vælger at ribbe op i sine gamle historier, ved at gå tilbage i sine dagbøger og notater, og skriver om det hele. Jeg fortæller, hvordan jeg trods indre modstand, kom i gang med at skrive, og hvad bogen kom til at betyde for mig. Jeg fortæller også om min tro – på Gud, om at finde vejen over broen til et godt og meningsfuldt liv igen, om min kærlighed til min familie, om at tage arbejdsmæssige valg og blive selvstændig mastercoach og samtalepartner. Jeg fortæller, hvad der gjorde, at jeg står, som jeg står i dag.

Glæd dig til et levende, ærligt og dybt engageret foredrag krydret med oplæsning og sang fra mig og spørgsmål fra salen.