Undervisnings- og kursusforløb i:


  • Helterejsen/livsrejsen om processen, når noget sker forventet eller uventet.
  • The Work (efter Byron Katie) og i den praktiske brug af metoden og værktøjet.
  • De 5 kærlighedssprog (efter Gary Chapmann) og i den praktiske brug af værktøjet.


Alle kurser foregår i min praksis, som formiddags- og/eller aftenarrangementer.

Skriv til mig, hvis du vil på venteliste til næste hold. Vi er 6-8 deltagere på holdet. Tilmeld dig mit nyhedsbrev, hvor jeg vil informere.


 
 
 
 

Fordi jeg havde brug for at lære mig selv at kende, også i forhold til andre mennesker. Emnerne lød meget spændende og fortæller om de følelser og livskriser vi, som mennesker bliver ramt af. Budskabet om at ”....men størst af alt er kærlighed ”, kunne jeg godt tænke mig at udforske.


- Annemette.

Fordi jeg har uløste problemer omkring søvn og stress. Har meget lavt overskud. Fordi jeg har problemer med at finde vej i mig selv og i mit liv. Jeg har på afstand kendt til Inger Petri's liv og tænkte, at hvis hun kendte til værktøjer, som gjorde, at hun kom styrket igennem hendes prøvelser, så ville jeg gerne være med og lære.


- Marianne.

For at se om det kunne give mig hjælp, til at finde mig selv og forstå mig selv. For at være sammen med andre, høre, hvordan andre har det.


- Irene.